Categorii

Catalog Prestige Mob 2013

Newsletter

VRETI SA CUMPARATI MOBILA DE LA NOI? NIMIC MAI USOR!

Puteti incepe sa faceti cumparaturi pe www.prestigemob.ro imediat. Pentru ca Dumneavoastra sa gasiti mai usor produsele care va intereseaza, le-am organizat in categorii si, dupa caz, subcategorii. Folositi-va de meniul albastru din partea stanga pentru a restrange numarul de produse afisate la cele din categoria sau subcategoria care va intereseaza. Accesati pagina produsului pe care doriti sa-l achizitionati apasand butonul "Detalii". Din lista derulanta Dimensiuni, alegeti varianta potrivita, iar in campul Cantitate scrieti cantitatea dorita. Apoi apasati butonul Adaugare in cos. Puteti continua sa navigati prin site pentru a adauga in cos si alte produse, sau puteti sa puneti cursorul mouse-ului pe caseta din dreapta sus, ce reprezinta cosul Dumneavoastra, apoi sa apsati butonul Plasare comanda pentru a plasa comanda. Se va deschide o pagina care contine lista produselor aflate in cosul Dumneavoastra. De aici puteti mari/micsora numarul de bucati din fiecare produs. Tot aici veti vedea valoarea cumparaturilor dumneavoastra.

Faceti click pe butonul "Inaine" pentru a ajunge in faza urmatoare a procesului de achizitionare a produselor dumneavoastra favorite. Ati ajuns la pagina Autentificare. Aici va trebui sa va logati in contul Dumneavoastra personal daca aveti unul, sau sa-l creati, in cazul in care el nu exista deja.

a) Daca aveti deja un cont pe site, va puteti autentifica folosind e-mailul si parola pe care le-ati furnizat la crearea contului Dumneavoastra personal. In pagina care se deschide, din lista Alegeti adresa de livrare, veti putea alege adresa la care va vor fi trimise produsele. Faceti click pe Inainte pentru a alege metoda de livrare, apoi din nou pe Inainte pentru a vedea lista Dumneavoastra de produse si pentru a alege una din metodele de plata puse la dispozitie de magazinul nostru. Dupa alegerea metodei de plata nu va mai fi nevoie decat de confirmarea comenzii, prin apasarea butonului Confirm comanda. Gata! Ati comandat cu succes produsele Dumneavoastra favorite de pe siteul nostru. La scurt timp, veti primi, pe adresa de e-mail asociata contului, un mesaj de confirmare a comenzii.

b) Daca NU aveti deja un cont pe site va puteti face unul, din pagina Autentificare, la care puteti ajunge fie in urma apasarii butonului plasare comada, fie facand click pe linkul Autentificare aflat in partea din dreapta sus a paginii. Pentru a crea un cont, in pagina Autentificare, introduceti o adresa de e-mail valida in formularul din stanga si apasati butonul Creati un cont. Se va deschide o pagina ce contine un formular pe care il veti completa cu datele Dumneavoastra personale. Dupa completarea formularului, apasati butonul Inregistrare. Se va deschide pagina contului Dumneavoastra, pe care tocmai l-ati creat.

Daca aveti produse in cos, puteti apasa butonul Plasare comanda, aflat in caseta cosului de cumparaturi, pentru a putea continua procedura de cumparare, conform descrierii de la punctul a. Daca NU aveti produse in cos, le puteti alege din lista de produse.

CONFIRMARE COMANDA

In cazul in care consideram ca datele sunt reale si corecte, in cel mai scurt timp de la trimiterea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia. Comenzile se onoreaza in ordinea sosirii lor. Ne rezervam dreptul de a nu opera comenzile care consideram ca au datele personale incomplete sau daca posibilul client nu a confirmat comanda.

MODALITATI DE PLATA

IN SISTEM RAMBURS
Daca selectati ca si modalitate de plata Ramburs la primirea coletului, valoarea totala a comenzii se va achita in momentul in care curierul livreaza coletul.

PRIN TRANSFER BANCAR

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor comandate se face prin curier rapid, costurile de transport fiind suportate de SC Prestige Mob SRL. Termenul de livrare standard este de 48 de ore, insa, pentru ca livrarea comenzilor se face printr-o terta companie, nu ne asumam intarzierile.

PROGRAM DE LUCRU

Magazinul online functioneaza in regim non-stop, plasarea comenzilor online nefiind sub nici o forma conditionata. Comenzile primite sambata sau duminica vor fi operate incepand de luni, in ordinea sosirii lor.

CONFIDENTIALITATE

SC Prestige Mob SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Prestige Mob SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs. SC Prestige Mob SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@prestigemob.ro.