Categorii

Catalog Prestige Mob 2013

Newsletter

 Societatea Prestige Mob a fost infintata in anul 1998 pentru a oferi produse de inalta calitate la preturi accesibile cumparatorilor. In anul 1999 odata cu investitiile facute in echipamentele de productie, societatea noastra a inceput productia de saltele cu arcuri. Ulterior, ca rezultat al cresterii increderii in brand si experientei acumulate in domeniu, gama de produse sa largit prin producere de mobilier tapitat. In anul 2003, ca urmare a cererii tot mai mare a produselor Prestige, ne-am mutata in noul spatiu de productie situat in Balotesti, o constructie executa la cele mai inalte standarde de calitate avand o suprafata inchisa de peste 11.000 mp. In acelasi an, Prestige Mob obtine recunoasterea calitatii managmentului propriu prin certificarea ISO 9001.

In anul 2006, se finalizeaza noi spatii de productie in suprafata totala de 8000mp, astfel prin relocarea unor echipamente si aducerea unor noi utilaje de productie, sa putem face fata cu succes cresterii cererii produselor noastre pe piata de profil. In acelasi timp, compania noastra a realizat noi produse, raspunzand astfel cerintelor cat mai exigente si variate ale cumparatorilor.

In anul 2007, pentru a onora cu maxima promptitudine comenzile clientilor nostri din zona Transilvania, am inceput productia in noua fabrica din judetul Cluj - Campia Turzii, sub numele Prestige Transilvania..

In prezent, Prestige Mob are o suprafata construita totala de productie de 25000mp in care isi desfasoara activitatea peste 500 angajati, avand ca obiectiv principal satisfacerea exigentelor cumparatorilor si continund sa depasim noi bariere pentru a ne mentine pozitia de lider pe piata, cu o echipa puternica si dinamica, care ofera inalte standarde si servicii flexibile pentru a satisface nevoile clientilor.